|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 5:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
KoCTeH написа: ахахаха Аз миналата година Точно на РД то ми Се бяхме натряскали 4 човека на вън като кочове и дойдоха двама сбихме се Пребиха ни И накрая докато единия ме риташе по главата другия ме пребърка ; ) В момента единия лежи 1 година Другия 6 месеца ; ) И ми върнаха освен парите за телефона(300лв) Още 100 Щото казах,че ми е РД,показах личната карта и казах,че тепърва ще ходим на заведение : )
Искам и мен така да ме пребият
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 5:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7551_1281170933.jpg) |
Akuma-kun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 22, 2007 3:38 pm Мнения: 1663 Местоположение: Зад Теб
|
ludgidia123 написа: Super_Beast написа: Цитат: а ако чивек иска законно оръжие-цената му е до 250лв.,само дето трябва разрешително. човек ти нз дали си запознат но едно такова разрешително не се вади като лична карта......................................................... вие пьк спрейове ти докат му прьснеш той ще настигне и ще пребие ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) оня само като ви усети че сте шубета много ясно че ще ви бие ебаси................ Знам,имам такова за карабина,чивте и пистолет! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
къф спри бе..една оловна тръба и една малка брадвичка ала Джеисън и ше бягат те от мен не аз от тях..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 22, 2008 7:34 pm |
sinnister |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 6:42 pm Мнения: 329 Местоположение: Bulgaria / Sofia
|
Много смешни ни станаха скинарите в София иначе един рейд на факултета от 40 истински наци-скинове и жив мангал нямаше да видим.
_________________ КПД онлайн дебати = 0
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 11:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1342_1272143042.gif) |
[dimension] |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Ное 27, 2005 1:53 am Мнения: 1394 Местоположение: Звезден пристан
|
hellraiser написа: Само избягвай автобуси 83 и 108 след 8 вечерта ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Веднъж попаднах на ромска сватба в 83, късно вечерта
Удряха по стъклата, опитвайки се да докарат звука на тъпани, пяха, викаха и изкараха акъла на 5тте българи в рейса XD. Но телефона ми е все още у мен..
Този рейс трябва да се избягва вечер, индийд..
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 3:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6123.gif) |
Divinity |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
emeril написа: бе не ви трябват бойни гранати ... в ловните магазини продават едни бомби във формата на пръчка .. 3 лв е едната, обикновено се използват за ловене на риба , ама ние ги ползваме вместо пиратки за нова година ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) падат прозорци , късат ръце , пръскат кучета (изпробвано всичко ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) , така че ако има някой заинтересуван да отиде да пита в ловно-рибарски магазин гръмнала мина
паднали трима
но на кой му пука за това?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 26, 2008 8:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Носи си един нож бе колега....някакъв нож военен колко ги продават....аз без поне еидн нжо не излизам...като те доближи мангал така му викаш бегай от тука и това е ако не се махне вадиш ножа и ще се свие....ако са повечеко се изнеси ама без да бягаш...спокойно все едно ги няма...
Мене един път щяха да ме бият 6 се бяха събрали извадих ножа и се разбягаха и се измъкнах (да спомена дамо, че поне 20 години имаха всичките и това беше на доста оживено място нз защо нито един келеш не се спря да види к'во става нали ги знаете онези гъзета дето са метър и 70 цял ден в фитнеса и после се покрива като мишок като стане нещо....)
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 27, 2008 11:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Тормозили са ме цигани(нищо много фатално), ама никога не са ме обирали. Едни цигани, обаче нападнаха семейни приятели в къщата им, пребиха жената и сина й го наръгаха с нож. По чудо и двамата оцеляха, ама сега всяка година правят курбан на тая дата и имат две железни входни врати.
Не искам да правя тежки присъди, но определено циганите не са едно от нещата, които правят нещата лесни в тази държава (не всичките, ама голяма част от тях)
Аз лично смятам, че komara правилно си е избягал. 5-6 циганина срещу един 14-годишен. А ако само един е имал оръжие, де да знаеш кво е можело да стане. Даже евала му, че успял да им избяга, аз на негово място бих се здраво гипсирала.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|