|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 9:46 pm |
evil demon2 |
|
|
|
Ще го спукам от бой, докато не се откаже.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 10:29 pm |
|
Ton4ef |
|
|
|
NeKo-ChaN написа: :lol: неведнъж съм се замисляла над това,и да си кажа чесно най-вероятно след поне 10 мин неадекватен смях ( ) ще им кажа 'ха брава на мама,ай бегайте ся да си купите фанелки тип дъга' но най-вероятно ще са се метнали на мене и няма да ми кажат нищо.и ще си мислят,че незнам но ако все пак вземат да кажат.... ако е момче,ще му подаря яой колекцията си,а той ще се направи че за първи път я вижда ако е момиче определено няма да я бия или да и се карам.на нея ще й подаря вибратор да си го ползват със здраве абе при всички положения ще е доста неадекватна реакция не на това че са се изпедерастили,а че са ми го казали
I believe I can fly.......
_________________ Мрежата за обезопасяване на океана е нелинейна, независимо от мечтите на раците.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 10:31 pm |
|
dener |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
Ton4ef написа: NeKo-ChaN написа: :lol: неведнъж съм се замисляла над това,и да си кажа чесно най-вероятно след поне 10 мин неадекватен смях ( ) ще им кажа 'ха брава на мама,ай бегайте ся да си купите фанелки тип дъга' но най-вероятно ще са се метнали на мене и няма да ми кажат нищо.и ще си мислят,че незнам но ако все пак вземат да кажат.... ако е момче,ще му подаря яой колекцията си,а той ще се направи че за първи път я вижда ако е момиче определено няма да я бия или да и се карам.на нея ще й подаря вибратор да си го ползват със здраве абе при всички положения ще е доста неадекватна реакция не на това че са се изпедерастили,а че са ми го казали I believe I can fly.......
I belive I can touch the sky....
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 2:49 pm |
|
Anime<O_O>addict |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:26 am Мнения: 997 Местоположение: Sofia Mladost Village ~ ><
|
ако е дъщеря ще си премълча и ще я оставя да се радва ...
ако е син ... well i can't stop him but i'll be dissapoint ><
|
|
|
Заглавие: Re: Как бихте реагирали, ако децата ви станат обратни? Публикувано на: Чет Ное 05, 2009 9:38 pm |
|
Meze |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 11:39 pm Мнения: 1742 Местоположение: В хладилника на УБСЕ, до бирата.
|
Сина ми. Никога няма да си признае, щото мойта фамилия сме темерути Ако го каже, ше е вече на такава възраст, че няма да мога нито да го бия, нито нищо, а даже сигурно ше е самостоятелен и няма да мога да го изгоня Ми ше му кажа поне едно внуче да направи, да има на кво да се радвам на дърти години, пък после да си троши главата и задника. Дъщеря ми. Същото за темерутството, но предполагам ше и мине с времето, а ако не и мине, поне едно внуче да има на кво да се радвам на дърти години...
_________________ The Tea Gonna Chew Come
Язе съм от там
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|