|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: От къде идва коледното ви настроение? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 09, 2009 4:42 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Като се съберем със семейството на масата , това е то.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: От къде идва коледното ви настроение? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 09, 2009 4:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Че то...снощи четох,че образа на Дядо Коледа,както си го знаем сега - с червено-белите дрешки,брадата и тн всъщност е тръгнал от реклама на Кока Кола от 30-те години оО Допреди това си е бил просто стареца с чувала... Иначе на мен лично ми идва настроението /ако изобщо го има/ от настроението на другите около мен и от снега ^^
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: От къде идва коледното ви настроение? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 09, 2009 6:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10097.jpg) |
Corrupted_Flame |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
KISSSY написа: от много неща, но най-добре усещам Коледата като нареждам елхата и запаля лампичките....през последните години обаче коледното ми настроение полека отслабва и изчезва x2 Това е сигурно вследствие на одъртяването.Поне аз така си го обяснявам. Между другото Коледа е единственият празник, в който винаги съм бил/съм/ще бъда(поне се надявам) зареден с настроение.Няма такова рожден ден, имен ден, национален празник или всякакъв друг празник.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: От къде идва коледното ви настроение? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 09, 2009 6:43 pm |
![Аватар](http://i59.photobucket.com/albums/g294/triviumrull/Profiles/ChaozAvatzz.jpg) |
Karibdus |
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Много ясно че подаръците
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: От къде идва коледното ви настроение? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 09, 2009 7:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Цитат: Re: От къде идва коледното ви настроение? Oт Септември, края - нататък, като Октомври има грандо-паузе и продължава от последната седмица на Ноември горе-долу до средата на Януари xD Corrupted_Flame написа: KISSSY написа: през последните години обаче коледното ми настроение полека отслабва и изчезва x2 Зациклете тук и си оставате тук! Карайте го и насила ако трябва, но не се предавайте на тъпия сив живот, кви аниме фенове сте ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) Акунаматата поне за коледа 'е! Kudrokoska написа: Честно казано май всяка година мен ми става коледно в момента, в който видя за първи път коледната реклама на Coca Cola xD И ест. под коледната реклама на Кола, не говориш за тия провали последните години, с които се опитаха да вкарат свежест и се провалиха, а за класическата, която е на мода от 10 години сигурно =D Да, определено. Това е ВЕЧНАТА реклама, не омръзва по никакъв начин. Събирам пари за кола за етикети за камьонче в момента XD Ще се похваля.. Цитат: Re: От къде идва коледното ви настроение, seriously!!?? Ta kоледното настроение иде от вътре. Провокирам го и го размахвам като камшик по околните, колкото и черногледи и не-коледно настроени да са те. Вървя и избирам играчки, или в моя случай - нови лампички, всяка година. Почвам да правя коледно меню някъде по това време, началото на Дек, края на Ноем., разпечатвам го и се кефиме всички. Почвам да обикалям магазините и да зареждам с ядене и пиене от средата на Ноември(т.е. с коли и солети и подобни) и ги заделям в крайната стаичка на студ. Всеки път като погледна събраното/добавя нещо и очите ми светват като коледни лампички ^^ иии... оу оу, едит: забравих - якото е и като се почне мисленето за календар до догодина. А тая година с жената ще го мислиме и ще е 4xA4/на месец/ формат и ще кърти асфалт и ще можете да го намерите в темата "направи си сам" във фенскусиите (тая год. ще съм благороден и ще го пусна for free =D) И!! естествено!! - НАЙ-якото идва, когато украся. Което вече го правя на традиция да се случва втората събота от Декември. Да може от началото на Дек. до тогава да ми ври и кипи, щото //// WANTTTTTTTT x3 и съботата я посвещавам изцяло на тая церемония и е първия ден от Коледа за мен... От там насетне лампичките НЕ угасват МЕСЕЦ и то мое ли човек да се дистанцира :3
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: От къде идва коледното ви настроение? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 09, 2009 8:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=36833_1337766222.png) |
sasuke_fen |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
Нарутард написа: Като се съберем със семейството на масата , това е то. И за мен така ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) , а и от просто от мисалта, че е Коледа
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|