|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 8:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумната Готварварска книга... A.K.A. Вашите специалитети.  Публикувано на: Чет Дек 03, 2009 10:12 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
имам си специалитети, ама не давам рецептите макар, че мисля да го направя, щото за някои работи просто ми пилят на главата  все едно съм пекарна на повикване
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумната Готварварска книга... A.K.A. Вашите специалитети.  Публикувано на: Чет Дек 03, 2009 10:21 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
lzpreslav написа: мога да готвя, правя каквото искам/каквото има Общо взето и при мен така стоят нещата. Понякога така ме мързи ,че не мога даже филийки да си направя,та камоли специалитети.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумната Готварварска книга... A.K.A. Вашите специалитети.  Публикувано на: Пет Дек 04, 2009 12:10 am |
 |
LinXnin |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 05, 2007 10:41 pm Мнения: 1142 Местоположение: Tokyo
|
Готвя всякакви работи (когато не ме мързи , това е рядко) . Мой специалитети нямам , но пък на скоро пробвах да си направя къри след като почнах да чета Addicted to Curry ! И стана доста добро ...Само дето нямаше толкова сос ;3 @лудгидия и студената бира иииии
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумната Готварварска книга... A.K.A. Вашите специалитети.  Публикувано на: Пет Дек 04, 2009 2:19 am |
 |
BreakDown |
|
 |
Регистриран на: Вто Сеп 12, 2006 3:35 am Мнения: 308 Местоположение: В един по-добър свят!
|
Готвя пица... 14,99 с доставката. Иначе ( ако не ме мързи ( трябва зверски да съм препил предната вечер ( готвенето е тайния ми лек срещу махмурлука))), правя пържени филийки или палачинки. По дефаулт яйца както ви дойде на акъла. Това е щедиовъра ми  Мусакица, пълнени чушки ( с яйца разбира се ), супички, манджички... Абе не умирам от глад... Млад, красив не, но симпатичен, неженен
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумната Готварварска книга... A.K.A. Вашите специалитети.  Публикувано на: Пет Дек 04, 2009 2:31 am |
Bleed4me |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
LinXnin написа: скоро пробвах да си направя къри след като почнах да чета Addicted to Curry ! И ти ли Ползва рецептата от мангата нали xD при мен въобще не се получи. Такам... колкото до моите креации... Доста хора са ми го казвали - Аз правя най божествените тиквички в кисело мляко на света. Мъже са ми казвали че са по добри от тези на майките им. Турци са ми казвали - това е турско за това е толкова вкусно. Няма обаче да си кажа специалните трикове xD Просто отбелязвам че ако някой ме гепи да спя у тях трябва да ме накара да му направя. Правя няколко варианта на спагети/паста които са малко модифицирани от мен. Паста със сос от домати, лук, патладжани и сирене това е просто трепач за постна паста. Правя разни гюведжета, но тяхната сполучливост зависи от това дето е налице в хладилника. Правя ориз+домати+моркови+чушки+свинско на тава по рецепта на мама. Правя уникално мазните калорични палачинки. Иначе готварските ми способности от гледна точка на иновативност и разнообразни рецепти не са хич кой знае какво. По скоро съм навътре в техниките пържене/варене/печене/сотиране/задушаване енд стъф. По рецепта що годе мога да готвя. Ако имам за кой да готвя се старая много. Ако обаче трябва да готвя за себе си хич не си давам зор - винаги правя нещо семпло като едиснтвеният параметър дето ме интересува е количеството xD
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|