|
Дата и час: Чет Яну 28, 2021 7:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: *~~ С П А М ~~*  Публикувано на: Вто Дек 01, 2020 8:27 pm |
 |
velush |
|
 |
|
saber_rider написа: Точно това и правя стоя гладен Доколкото знам ти си значително по-млад и значително по-добре трениран от Беру-сесей. За теб не е опасно.
_________________ - What do you call it...when you have to work with someone you'd be better of killing? - Politics. - I don't like it. - Few people do.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ С П А М ~~*  Публикувано на: Вто Дек 01, 2020 8:39 pm |
 |
saber_rider |
|
 |
|
Все ми е тая още 400-500 гр. остават свършва и го хвърлям в казана контейнерчето или там квото е а, и надхвърлям дозите понякога
Последна промяна saber_rider на Вто Дек 01, 2020 8:42 pm, променена общо 2 пъти
_________________ My Anime List
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ С П А М ~~*  Публикувано на: Вто Дек 01, 2020 8:40 pm |
 |
velush |
|
 |
|
saber_rider написа: И ква е идеята никога да не излезеш от режим "гладен" Когато си гладен...ама много...организмът ти минава в авариен режим и почва да разгражда спешно мазнините...което добре, но ако си с високо наднормено тегло и не в най-добра форма едно от нещата, които могат да се случат е, да се отключи диабет. Още и други не съвсем полезни отрови се отделят. Т.е. колкото по-дърт и нетрениран си, толкова по-малко трябва да се подлагаш на глад нарочно. saber_rider написа: ядеш малко Не, ядеш нормално, просто не се тъпчеш, като свиня. saber_rider написа: не си се наял въобще Напротив, ядеш така, че да не останеш гладен. saber_rider написа: аре после пак ще ям след 2 часа 2.5 часа. След няколко дена въобще не усещаш глад и трябва да гледаш часовника, за да се сетиш че трябва да ядеш. saber_rider написа: и си седи гладен човека Както казахме гладът е противопоказен. Целта е никога гладен, никога преял.
_________________ - What do you call it...when you have to work with someone you'd be better of killing? - Politics. - I don't like it. - Few people do.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ С П А М ~~*  Публикувано на: Вто Дек 01, 2020 8:48 pm |
 |
velush |
|
 |
|
Rampage написа: ама като спрях газираното и пърженото, ми стана доста по - леко на организма. В "газираното" е фрашкано с бързо възприемащите се въглехидрати. (Т.е. проста газирана вода не е проблем.) Пърженото увеличава калориите на оригиналния продукт. Примерно пилешкото е полезно (без кожичките)...но само варено или печено, защото е ниско калорийно. Пърженето и/или панирането го правят енергийна бомба. Мазнината добавена в процеса също не е особено полезна.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ С П А М ~~*  Публикувано на: Вто Дек 01, 2020 8:53 pm |
 |
velush |
|
 |
|
saber_rider написа: Е, добре ве човек купил съм го тоя протеин кво да го хвърля ли 2.3 кг е, една доза е 35 гр. аз си знаех да не го купувам Ако искаш да отслабнеш...ти явно не искаш сериозно. А още то е важно, колко килокалории има в тези 35 гр. За да отслабнеш трябва да изгаряш на тренировките повече килокалории отколкото изяждаш...да, толкова е просто.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ С П А М ~~*  Публикувано на: Вто Дек 01, 2020 8:55 pm |
 |
saber_rider |
|
 |
|
Belgarion написа: https://i.4cdn.org/b/1606842329240.webm ).gif) Яка дупара.
_________________ My Anime List
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ С П А М ~~*  Публикувано на: Вто Дек 01, 2020 9:45 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19062 Местоположение: Tōkyō
|
Газирано не пия от 10 години. Алкохол изобщо не докосвам. Сладкото, през ден или няколко по някоя суха паста балкан. Нещото от което качих килограмите бе стрес и много чипсове + солен слънчоглед. Понякога по 200+ грама семки и 3,4 пакета чипс на вечер. Всяка вечер. Понякога х2 това количество. Групирано с малко движение и си каза тежката дума. А преди 12 години бях към 90кила... По въпроса защо движението беше малко - депресията си ме мачка качествено. Обикновено след като се прибера от работа започвам да се тъпча с аниме и манга докато успея да се разсея от желанието да пукясам. В последните няколко години приемам антидепресанти на големи периоди и общо взето има напредък. Вече не ми се умира но все още нямам желание за каквото и да е.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: *~~ С П А М ~~*  Публикувано на: Вто Дек 01, 2020 9:46 pm |
 |
Rampage |
|
 |
|
Belgarion написа: https://i.4cdn.org/b/1606842329240.webm ).gif) Тая става за брутални извращения.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|