|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Хентай с чудовща ?! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 30, 2006 9:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=141_1263766714.jpg) |
Bo71raL |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 2:03 am Мнения: 2158 Местоположение: Out of Space
|
Така понеже имам сериозен проблем с един от форума и човек към снимките ви питам. КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ХЕНТАЙ С ЧУДОВИЩА ?!
Моля пишете за да знаем процента на хората... Аз знам много хора който предпочитат този тип хентай, но немога да качвам защото човека не желае да ги слага заради гадостите:
Понеже липсват две снимки дано тези ви нахранят за малко:
Моля кажете мнение и за сяка от снимките... Благодаря предварително!!!
Също човека с който говоря за тоя тип хентай да не пише ако обича...
Последна промяна Bo71raL на Съб Сеп 20, 2008 8:54 pm, променена общо 1 път
_________________ Слагай по-нормални подписи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Tra[n]ceR
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 31, 2006 6:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2101.jpg) |
vilio |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 11, 2006 12:47 am Мнения: 415 Местоположение: far far away
|
RobertHaydn написа: ti уред ли си ве ??добре чувал съм за извратени rauti ма тфа ми разби представите?!!!ще кажа само WTF i DISGUSTING!
Определено тва не е наи извратеното нещо!!!Не 4е ми харесва ама 4ак пък толкоз...Определено лоликона е мнооого мо зле...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 31, 2006 7:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2344_1323269672.png) |
RobertHaydn |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
vilio написа: RobertHaydn написа: ti уред ли си ве ??добре чувал съм за извратени rauti ма тфа ми разби представите?!!!ще кажа само WTF i DISGUSTING! Определено тва не е наи извратеното нещо!!!Не 4е ми харесва ама 4ак пък толкоз...Определено лоликона е мнооого мо зле... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
хаха какфо е лолитон
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|