|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 4:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 8:53 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
DarkAzazel написа: Явно са в комбина с Lilith , защото някой от аниметата им са по техни игри.
Всички анимета са по техни игри ^^ Те затова са ми станали любими. Днеска ще пусна по малко инфо за всяко от аниметата.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 11:24 am |
|
DarkAzazel |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
|
Аха ... ами да правят Kangoku Senkan тогава , какво чакат (my personal fav)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 11:57 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Soukou Kijo Iris на аниме !! Супер се справиха и с тая игра, най-после видяхме и Джаба в аниме вариант :Д
А като цяло, любимото ми е Taimanin Asagi, казвал съм го но... страхотна атмосфера, някои много сполучливи, експериментални ефекти с "камерата" (а и звуковите бяха интересни:), главното сейю е неземно добра и.. най-доброто им е ; )
Само не много доволен останах от Maid Princess-а, ама и то си му личи, че е по-ниско бюджетно от останалите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 12:01 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
evilduke написа: Само не много доволен останах от Maid Princess-а, ама и то си му личи, че е по-ниско бюджетно от останалите...
Самата игра също не беше особено добра тъй че не съм изненадан от анимето. Бтв скоро ще пускат и Икуса отоме Свиа ^^ Направо съм в рая ^^ Само дето много бавно излизат епизодите Иначе ме дразни, че black lilith са си сменили художника за последните няколко игри :/ Не че са толкова лошо нарисувани, но не могат да се сравняват с предишните. Как и да е...мммм днеска май няма да ги пусна описанията на аниметата ама утре със сигурност ><
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 25, 2007 1:24 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Safiir написа: Бтв скоро ще пускат и Икуса отоме Свиа ^^
Wow, пуснали са я! Супер изглежда... не... невероятно изглежда направо... нямам търпение да се изтегли просто Дано продължават в същия дух
Много ми е чудно дали не са подфирма на Lilith или нямат нищо общо с тях? Ако са част от Lilith то това значи, че са първото eroge студио със собствена аниме дивизия, което пък говори колко са продавани игрите им
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 26, 2007 12:36 am |
|
sonny |
|
|
|
и аз съм им голям фен на тия повечето им хентаи съм ги гледал
там на страницата "works" не съм гледал само 1&3 от доло на горе не съм някой може ли да ме светне от каде да си ги дръпна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 26, 2007 1:41 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Може ли някой да пейстне всичките им работи? Да сверя, какво съм гледал...че евентуално да изкажа някакво мнение по въпроса...
Цъкнах на сайта им... http://www.pixy-soft.com/product/index.html
Ама тия канджи-та ма бъркат
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|