|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 18, 2006 1:36 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
веднъж един съфорумец се изказа:
гледам гледам инуяша и главните герой ама нищо не правят, ама нищо.
след това почна да чета доуджин и те наваксат за 100 ако ще за целия сериал ;D.
но шегата на страна.
за някои хора е: докато гледат анимето си казват - мааайко само да я скъсат тая. и почва доуджин и сичко е ок ;D.
за други - те просто не обръщат внимание на геройте(тези хора сигурно са единици)те обръщат внимание на друго ;D
за мен... нз какво е. някои от доуджините са много красиви и влизат в колекцията като качество на рисунъка. други представят доста интересна гледна точка от към сексуалните пози , трети са просто абсурдни. но като цяло ги ценя защото са част от аниме света и са ми доста интересни. може би защото ще видя някоя изгряваща мангака(много мангаки са започнали с доуджини).
в крайна сметка и аз незнам защо толкова ги ценя.
ПП: това за Ю-Ги-О-то съм виждал такива глуспости. там КурИбо придобива съвсем нов смисъл
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 24, 2006 9:01 am |
|
Arockalypse |
|
|
|
Meze написа: ми що не. все пак всеки поне веднъж тайно си е представял даден герой как се е награбил с друг/друга/други герои или пък се хваща направо да си ги нарисува. а и голям кеф е да видя как Ю-Ги го опват отзаде, нека му е гадно на малкия п*ендел Да бе и онуй лапе от Шаман Кинг да го опипва е те тва ше е гавра
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Doujinshi Hentai? Дискусия... Публикувано на: Пет Ное 24, 2006 11:19 pm |
|
Byakuya |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 22, 2006 12:44 am Мнения: 31 Местоположение: Sofia
|
Mantzikert написа: Ами доста често виждам картинки как известни анимме герои се чукат. Пример Темари със Шикамару, Ичиго с Орихиме...
Какво ви е мнението за този тип хентай. Нещо което усилва... да речем тръпката или начин да се махне ореола около любим герой?
Според мен тези картинки внасят малко разнообразие и до някаква степен обогатяват анимето - не може да гледаш Matsumoto или свитичката и срамежлива Hinata и да не си ги представяш какво биха правили в друга среда, при други обстоятелства с колегите и колежките си .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 17, 2007 5:35 pm |
|
slun40 |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 5:22 pm Мнения: 352 Местоположение: Някаде наоколо?
|
хехе от такива се въздържам после ми скапват анимето немога да го взема на сериозно ops:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|