|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 11:19 am |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Жалко за вас... Пък и всеки с вкусовете си.
От колкото до арта... та тука не се гласува заради арт-а на анимето в което мацката участва а за пиковете, които са дали участниците...
Да виждате грозен арт на пиковете на Робин или Нами в тукашния пантсу колузеум ? Аз не...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 12:21 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
pisulka_sensei написа: Жалко за вас... Пък и всеки с вкусовете си. От колкото до арта... та тука не се гласува заради арт-а на анимето в което мацката участва а за пиковете, които са дали участниците... Да виждате грозен арт на пиковете на Робин или Нами в тукашния пантсу колузеум ? Аз не...
ми да арта е ужасен.С тея плондири дето ги влачи Робин с които може да нахрани малко селце в южна африка,не виждам как може да е по-сексапилна от Симка за която Мори пусна няма такива пикове....
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 8:32 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Е ти нормално,подкрепяш си предложението,но виж
Sunlance написа: Нико Робин разбира се,нали е от One Piece и изглежда има още такива доста като него,които нито са прегледали другите заглавия.(Не ,че спецялно в тоя турнир е задължително ,но все пак до няква степен е желателно) нито виждат нещо друго освен One Piece в случая.(Клетката с Нами и там води с бая преднина ,One Piece участник.)Което си е някак жалко?
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 11:41 pm |
|
pisulka_sensei |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
Spokesman Of Madness написа: Е ти нормално,подкрепяш си предложението,но виж Sunlance написа: Нико Робин разбира се,нали е от One Piece и изглежда има още такива доста като него,които нито са прегледали другите заглавия.(Не ,че спецялно в тоя турнир е задължително ,но все пак до няква степен е желателно) нито виждат нещо друго освен One Piece в случая.(Клетката с Нами и там води с бая преднина ,One Piece участник.)Което си е някак жалко?
Еее~ сега взимаш фенбойовете прекалено под общ знаменател...
Щото точно пък Сънланс ги е гледал аниметата от поне тоя блок. Пък и дори да не беше нямаше да му послужи за нищо. Не гласуваме за най-яко аниме а за най-яки пикове на горещи мацки и самите мацки...
В други блокове съм гласувал за мацки, които дори не съм виждал до сега, но с картинките, които бяха предложени си създадох мнението и гласувах за тях.
Сега, че има чак такива фенбойове си е така, но т'ва си е тeхен проблем и т'ва леко хич не ме ебе...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|