|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Пон Авг 30, 2010 1:51 am |
|
my_curse_to_see_y |
|
|
|
Със запас от 30 мин прегледах темата и не намерих това което оригинално търсех въпреки че 10-тина заглавия много ми харесаха а търсеното нещо от мен е игра и историята беше нещо такова: училище, пича чука учителката си, съученичката си и мед. сестра на училището, имаше я преди 1,2,3 години в замунда, но погледнах и не я намерих ;д плс помогнете, че от 3 дни ме мъчи коя беше тая игра
_________________ "Sometimes, when I feel like everything went wrong, I take comfort in my guitar which will always be there for me " - Alexi Laiho \m/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Пон Авг 30, 2010 3:17 am |
|
DARcom |
|
|
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 10:05 pm Мнения: 259 Местоположение: (^ᴥ^)
|
crazy_mary написа: :D tova mi zvuchi neveroqtno poznato...gledala sum takova anime mai...toq pich ne izpolzvashe li neshto,che da gi hipnotizira ili neshto ot toq rod? Това за което ти говориш се нарича Saimin Gakuen (aka HypnoLove) AniDBи е хентай, а my_curse_to_see_y е написал че тъси игра. my_curse_to_see_y написа: ... търсеното нещо от мен е игра ... С която не мога да ти помогна sorry Аз съм играл само две хентай игри и те със сигурност не са тази която търсиш.
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Нед Сеп 05, 2010 3:26 pm |
|
AHQ |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 23, 2007 8:34 am Мнения: 239 Местоположение: NowHere
|
На няколко пъти срещах картини от един сайт http://www.hardinkgirls.com/ и стилът ми харесва. Доколкото разбрах ги прави някакъв тип с псевдовим CyberUnique . Опитах се да вамеря рип на сайта и по принцип снимките правени от този артист но безуспешно.Надявам се някой да може да ми помогне
_________________ [center]Takamura vs Hawk @DailyMotion
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Нед Сеп 05, 2010 10:29 pm |
|
DARcom |
|
|
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 10:05 pm Мнения: 259 Местоположение: (^ᴥ^)
|
Преди няколко мнения пак имаше запитване за същото Immorality - AniDB, MAL
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Вто Сеп 07, 2010 3:33 am |
|
Rampage |
|
|
|
Бях гледал един много як хентай преди 3-4 месеца.Нашия пич си купуваше някаква джунджурия и можеше да става невидим за 2 часа май.После той се промъкваше в някакви женско училище и гледаше как момичетата пикаят.Та ако някой се сеща за какво става въпроЗ,да казва,че имам мерак пак да го гледам това.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ Публикувано на: Чет Сеп 09, 2010 1:29 pm |
anryan |
|
|
|
Преди няколко години си бях свалил един хентай от замунда, в който се разказваше за една къща пълна с момичета (май бяха сестри) и едно момче, което ги ебеше всичките (за него не си спомням дали им беше някакъв роднина).Хентая беше няколко епизода.Моля ви се за помощ, прерових замундата и не го открих.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|