|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 24, 2007 9:03 pm |
|
kujiro |
|
|
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 12:14 am Мнения: 1795 Местоположение: 黄泉
|
Ау , последната информация ме разби направо ...
П.П. Спирам се ...
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 28, 2007 9:43 pm |
|
Стига да няма цензура по гърдите на мадамите, няма много да се оплаквам.
Че то за всяка хентай игра, коята съм играл, си добавяш американски uncensor patch.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 22, 2007 9:41 pm |
|
The No Life King |
|
|
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 5:30 pm Мнения: 101 Местоположение: ~Hinamizawa~
|
nuclearwinter написа: Хентай+Цензура=Аниме
OMFG абсолютно прав си ! Знам,че това е закоHa в Япония,Но е Ш*бано така Tи се губи кефа Хентай без цензура FTW !!!!!!!!!!!!
_________________ ~ Kieru hikoukigumo,bokutachi wa miokutta, mabushikute nigeta,itsudatte yowakute ano hi kara,kawarazu itsumademo kawarazu ni,irarenakatta koto kuyashikute yubi wo... hanasu! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 12:20 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Ами то за мене хантайа е аниме следователно не ми пречи все пак даже един от любимите ми хентай не е изленал не цензорира
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 12:55 pm |
|
the_real_maniac |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
Hentai ... е Hentai >.
Hentai с цензора е подобие на .... Hentai , но всъщносто е нещо като Аниме със някакви квадратчета хаха :-d
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 25, 2007 3:32 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Понякога цензурата е съвсем лека и не ми пречи изобщо даже съм и свикнал вече, понякога аз лично предпочитам да има лека цензура пред нарисуваните от американците червени пениси, които са толкова далеч от оригиналните колкото могат да бъдат. Иначе когато е голяма цензурата, а понякога закрива половината екран, разбира се съм против, но пак си ги гледам... повечето хубави хентаи не ги лицензират и няма и да ги лицензират скоро...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|