май Фройд го беше казал за пръв път. И е тооолкова вярно. Но аз съвсем без нищо наум мога да кажа, че нямам желание да се *укам с друго освен с хора( да поясня мъже). Всякакви други такива ме карат да . Всякакви такивива некрофили,педофили (най-вече ,тук съм съгласна че лоликон е по-гадно), тея, които обичат секса с животни (забравих им името) и други от сорта са ми абсолютно неразбираеми. Е се пак чудовището се пада вид животно.
изглежда не се доизказах. Отчасти е така. ами аз мисля че след като един вид го гледаш и се възбуждаш (не е нужно да го правиш и в реалния живот де) но така да се каже ти се иска. Имаш фантазии имаш желание, но в повечето случай здравият разум е в много по-голямо количество и тогава чувствтото за реалност не убягва. Не казвам, че тея, които се кефят на такъв тип хентай са извратени или ненормални,даже напротив, няма общо мисля. Просто не го разбирам. Малко беше неумстно намесването на други индивиди.
Абе това за искането не е баш така. Имайки предвид, че около 70% от хентая главната тематика е изнасилването на жени ( а останалите са лолита ) много ме съмнява всички, които го гледат да са потенциални изнасилвачи или педофили ( или и двете ). Това е като аниметата с много клане. Кефиш им се ама няма да тръгнеш да сечеш всичко живо нали?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения