|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Заварвали ли са ви докото гледате Хентай? Публикувано на: Съб Апр 10, 2010 5:00 pm |
|
AHuMe_FeH |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 17, 2008 3:08 pm Мнения: 346 Местоположение: Westeros
|
Абе какво толкова има да ги криете видеотата? Като искате да ги скриете слагате си видеотата в ZIP архив с парола не по малко от 15 символа с букви и цифри и става мазало.Върви да crack-ваш 15 символна парола... Друго - слагате си някоя заключваща програма от сорта на "Folder Guard" на ПЦ-то и излизате с оправданието - "това са лични неща." Относно въпроса - мне дори хентай не знаят какво е...
|
|
|
Заглавие: Re: Заварвали ли са ви докото гледате Хентай? Публикувано на: Пон Мар 07, 2011 8:55 am |
|
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Роднини - не, съквартиранта ми ме е виждал, че си гледам, ама не е като да ме е заварвал, нито би било голямо чудо ако се случи, просто си пускам от време на време да зяпам докато той си е в стаята..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Заварвали ли са ви докото гледате Хентай? Публикувано на: Пон Май 09, 2011 4:45 pm |
|
anAngel |
|
|
|
Rado-oniichan написа: nafifi написа: ''win + D '' улеснява живота Хах тва наистина ще е от голяма полза и аудиото продължава на заден фон
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|