Много бих искал ако някой би могъл да се захване с превода на мангата Светецът Сея: Следващо Измерение, следях комикса но от скоро спряха да го превеждат на Английски на Chapter 20 и нещо (може и 40 и нещо да е, не помня вече), от Японски на Английски, но за сметка на това превода на Испански продължи, и се надявах някой да се заеме с това, ако може да превежда от Японски или Испански (аз съм навит да помагам с каквото мога, но не бих могъл да помагам с превода ако е от Японски или Испански, но ако е от Английски на Български, това бих могъл да го направя), така че ако има навита група да се захване с това, ги насърчавам да се захванат, защото историята е много интересна и свърши точно на най-интересната част (като превод на Английски).
Ако ви трябва линкове, или аз трябва да добавя нещо повече в тази тема (кажете ми), но не я заключвайте, найстина се надявам някой да се захване с този проект.
Благодаря предварително!
Заглавие: Re: Saint Seiya Next Dimension
Публикувано на: Пон Авг 04, 2014 9:33 am
Ghostbuster
Sky King
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
За съжаление, не знам къде да попитам за превод, международна група, нито пък българска, досега не ми се е налагало да питам някой да превежда и затова тука попитах. Всякакъв вид помощ ще я одобря.
Заглавие: Re: Saint Seiya Next Dimension
Публикувано на: Нед Сеп 07, 2014 7:28 pm
Ghostbuster
Sky King
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения