|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 12:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: RQ: Monogatari (Novel)  Публикувано на: Сря Мар 07, 2012 3:27 am |
 |
One_With_Nothing |
|
 |
|
Nishio Ishin е много страхотен тип - участва дейно в създаването на много от яки по-яки поредици анимета. Напоследък докато гледах Nisemonogatari ми хрумна да го проуча и се амбицирах да взема да прочета някое и друго негово творение. Очевидният проблем е, че не владея японски (иначе бих си ги свалил или дори поръчал в оригинал и изгълтал за нула време). За това реших да потърся преводи и когато се провалих в това начинание - да попитам за акъл тук.
По същество - интересува ме от къде бих могъл да намеря книгите му в превод на английски? Знам, че някои от тях са преведени, или поне са започнати - къде от истински издатели, къде от ентусиасти, намерих няколко чаптъра от полупроизволни неща, но не знам къде да ровя и съответно резултатите от търсенето са незадоволителни. Или пък някакъв начин да проверя кои от творбите му са преведени, та поне да мога да се ориентирам какво да или да не търся. Идеи по въпроса? Някой? Мерси за вниманието предварително.
_________________ Ако не знаеш къде искаш да отидеш, няма значение по кой път ще тръгнеш.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|