|
Дата и час: Нед Фев 28, 2021 3:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Нед Юни 17, 2018 12:00 pm |
Phantom |
|
 |
|
От американския сайт цените бяха по-ниски и това ме привлече. Но сега разбрах, че понеже не са в ЕС има разни мита и различни документи, а като знам в България митниците как са май ще пропусна. Интересно март месец когато англичаните излязат как ще се вкарва манга в България... С MasterCard съм.
В de видях, че все пак има английски издания, ще реша накрая между de, uk и bookdepository. Благодаря!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Нед Юни 17, 2018 12:17 pm |
 |
Freez3. |
|
 |
|
https://www.bookdepository.com ? Гледам, че имат някакви box setove и ми де струват прилични цените. Плюс това идват бързо и с безплатна доставка.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Как да поръчаме манга от чужбина?  Публикувано на: Пон Мар 02, 2020 10:06 pm |
SqueezeInTheDark |
|
 |
|
Как мога да поръчам чрез Хеликон-а от Стара Загора досега не съм чувал, че Хеликон изпълняват такива поръчки!?
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|