Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Спиране на торентите в AnimeS-bg.com
МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 2:46 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

След дълги години предоставяне на възможността за сваляне на торенти от сървърите ни, реших че е крайно време услугата да бъде спряна. Статистиките показват близо 10 пъти спад в използваемостта на торентите за последните няколко месеца спрямо предходни години. Като цяло торент тракера винаги е съществувал като благородна кауза, но не си заслужава да се продължава с годишните разходи и поддръжката на собствения му сървър.

Време е за нов преход и в бъдеще ще се погрижим за други по-съвременни и необходими проекти за развитието на аниме и манга културата в България.

Като цяло вече е пълно с торент тракери, които предоставят възможността да се теглят анимета от тях. Личният ми фаворит е http://www.nyaa.se/ . Замунда промениха правилата си и вече всеки има възможност да качва торенти, което е още една добра възможност за uploader-ите.

Форумът ще продължи да бъде активен, за да може да се обменят пълноценно мнения и линкове към различни анимета и манги.

Профил  

Заглавие: Re: Спиране на торентите в AnimeS-bg.com
МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:15 pm 
Аватар

ти сериозно ли аз влизам в сайта само заради торентите някое аниме на български или манга може и някои релиис с по добро качество да намеря ако ги няма торентите кои знае колко хора ще изчезнат с тях ако махнеш торентите не съм сигурен че форума ще просъществува дълго след тях

Последна промяна Kyo на Вто Юни 09, 2015 3:21 pm, променена общо 1 път

it's just a way to kill time.
ИзображениеИзображение
http://sig.anidb.net/redirect/25945/JNorC/
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:20 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

Форумът си е форум и дали ще се даде линк към нашия тракер или друг е едно и също нещо. Като цяло и той има спад в посещаемостта, защото такъв тип системи са отживелица, но поне не иска нищо сериозно от гледна точка на хостинг :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:26 pm 
Аватар

Къде видя ми е интересно че всеки може да качва торенти в Замунда, не знам !? .. :doh: :D П.П Беше си добре торент зоната, но пусти му кинти ... :stars: Все пак ви желая успех, и дано след време се измисли друга алтернатива. :hat:

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:28 pm 

RIP.BTW Замунда съм останъл с впечатлението ,че ре сеедваха от вас аниметата,просто жалко.Ето нито One piece,нито danmachi,ги има от предната седмица епизодите. :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:34 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

satanas написа:
Къде видя ми е интересно че всеки може да качва торенти в Замунда, не знам !? .. :doh: :D П.П Беше си добре торент зоната, но пусти му кинти ... :stars: Все пак ви желая успех, и дано след време се измисли друга алтернатива. :hat:

Всеки с ранг "супер потребител" може да качва торенти там (необходимо е да имаш повече качен трафик отколкото свален)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:39 pm 
Аватар

Само дето тези торенти не се виждат на главните страници, сиреч пак ви трябват права.

R.I.P. на тракера. Не знам какво толкова се оплакват всички, има nyaa, а там ще намерите всичко необходимо.
Ако търсите на български, раздел "Субтитри" и там ще си откриете необходимите линкове.

п.с. Добре че е тази новина, да живне форумът! :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:43 pm 

Много тъжно, че така се получи, защото много ми харесваше сайта и много хубави анимета и манги имаше.
Сякаш :death: ме посети като видях това. А пък и няма много места където има български субдитри за хората които незнаят английски.
Във vbox7 там идват направо от вас свалени и качени. В zamunda там анимета рядко слагат.
R.I.P за най-добрия торент сайт които съм виждал. :( :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:52 pm 
Аватар
Модератор

Не знам дали осъзнавате,но може да си теглите епизодите от форума,без значение БГ превод или английски.

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 3:58 pm 

blink182 написа:
Не знам дали осъзнавате,но може да си теглите епизодите от форума,без значение БГ превод или английски.

Как,че се пре регистрирах май,ако не са отделни за торент тракера и форума account-тите,ако са отделни значи не съм имал за форума до сега?Смисъл от тези съм дето само мирно и тихо си сваляха и сеедваха,от последния реинстал на windowsa,още сеедвам one piece от 580 епизод някъде,гледам че си седи не е почервенял. :roll: ,заедно с един куп други анимета.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 4:18 pm 
Аватар

uTorrent по мои спомени поддържа торенти и без тракер. Хората със субтитрите могат да си генерират магнитни линкове и да се теглят нещата пак по същия начин :)

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 4:23 pm 

М'чета, време е, да влезете, в крак с времето.
Не е нужно, да теглите вече.

http://www.animedreaming.tv/

Аз, само от тук, гледам, качествени детски.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 4:33 pm 

Гледам си статистиката в Animelist и се оказва, че съм прекарал поне 100 дена от живота си в гледане на аниме. Огромна част от това време съм гледал анимета свалени именно от торент тракера на Animes-BG. Преди години, когато започнах да гледам аниме този торент тракер беше мястото, където можех да намеря почти всяко аниме, за което се сетя и до последно си остана и първото място, което проверявах, когато търсех дадено заглавие.

Благодаря за достъпа, който предоставяхте до това японско изкуство. Благодаря и на всички, които се грижиха да се качват всички рилийзи на време и с перфектни качество и субтитри.
Torrents.Animes-BG.com – Ще ми липсвате!!!

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 4:44 pm 
Отаку България

Тракера гълта излишно пара на създателя и вместо да му носи печалба го набутва. Колкото е могло изтегли ли сте го. Български анимета ще има и днес, и утре, и за напред. Който преводач няма ъплоудер в Замунда, ще му кача проекта - не ми е проблем. Наши проекти се качват в Замунда от доста време - недоволни досега не е имало. Трансъра си е преценил, че тракера спира и ще го спре. Следете форума в раздел Субтитри и ще си намерите линкове за сваляне. Ако няма в темите, следете темите на преводаческите групи. Само форума да не спре, че става тегаво. :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 09, 2015 4:49 pm 
Аватар

Абе, т'ва да не е конкурс за Мис Свят?
Всеки втори ръси благодарности до седмо коляно... :lol:
А тракерът отдавна си беше в кома, просто Транса най-сетне се смили над него и реши да му спре системите. :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 8 [ 109 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]